Bliv klædt på til kodning og programmering

Bliv klædt på til kodning og programmering er Den Digitale Skoles  lærerkursus i kodning og programmering. Kodning og programmering er med hastige skridt på vej ind på skoleskemaet i Danmark. En del skoler arbejder allerede med kodning og programmering og med god grund. Kodning kan nemlig hjælpe eleverne til at blive bedre problemløsere og samtidigt mere kritiske brugere af de medier, vi bruger hver dag – og så er det virkelig sjovt!

Denne workshop klæder lærerne på til at varetage undervisning og lave faglige workshops og forløb med eleverne i kodning og programmering.

Husk, Den Digitale Skole tilbyder altid vejledning i undervisningen, hvis I ønsker en, der skal gå forrest, når nye tiltage skal sættes igang.

• Lærere, pædagogisk personale og lærerstuderende

Udbytte:

• Indsigt i hvad kodning og programmering er og hvad dets rolle er i skolen
  • Overblik over ressourcer til brug i undervisningen og didaktiske indgangsvinkler til disse
  • Erfaring med simpel kodning og variable indenfor programmering
  • En sjov og lærerig oplevelse, der kan tænkes ind i en række af fag i skolen