Organisationer

Få hjælp til at designe og skabe digitale løsninger, der formidler jeres budskab og både rammer og virker på målgruppen.

• Mangler I viden om hvordan I får jeres digitale løsning udbredt til grundskolen?
  • Ønsker I viden om den digitale brugeradfærd på de forskellige klassetrin i folkeskolen?
  • Har I behov for input til hvordan jeres budskaber spiller sammen med grundskolens årshjul og lærerplaner?

Mikkel Offenberg har hjulpet toneagivende organisationer med at udvikle online kampagner og digitale platforme til børn i grundskolen.

“Mikkel har været en virkelig god samarbejdspartner i udviklingen af Sex og Samfunds digitale underviserportal og elevsider. Både i forbindelse med afvikling af fokusgrupper og den videre designproces.”

Katrine Andersen, Pædagogisk Projektleder, Sex og Samfund

Med en baggrund som lærer og cand.pæd.it. har Mikkel Offenberg en unik indsigt i, hvordan man bruger digitale løsninger i grundskolen. Han kender elevernes digitale kundskaber på de forskellige klassetrin og har en unik viden om, hvordan I gør jeres digitale løsning attraktiv for ledelse, lærere og elever.

Ved siden af sin konsulentvirksomhed er Mikkel Offenberg ansat som digital konsulent på en folkeskole i København. Det betyder, at han har fingeren på pulsen i forhold til den virkelighed, som udspiller sig blandt slutbrugerne og interessenterne.

Mikkel Offenberg går altid i dialog med kunden, så opgaven bliver løst med udgangspunkt i de specifikke ønsker og behov.