Organisationer

Få hjælp til at designe og skabe digitale løsninger, der formidler jeres budskab og både rammer og virker på målgruppen.

• Mangler I viden om hvordan I får jeres digitale løsning udbredt til grundskolen?
  • Ønsker I viden om den digitale brugeradfærd på de forskellige klassetrin i folkeskolen?
  • Har I behov for input til hvordan jeres budskaber spiller sammen med grundskolens årshjul og lærerplaner?

Mikkel Offenberg har hjulpet toneagivende organisationer med at udvikle online kampagner og digitale platforme til børn i grundskolen.

Med en baggrund som lærer og cand.pæd.it. har Mikkel Offenberg en unik indsigt i, hvordan man bruger digitale løsninger i grundskolen. Han kender elevernes digitale kundskaber på de forskellige klassetrin og har en unik viden om, hvordan I gør jeres digitale løsning attraktiv for ledelse, lærere og elever.

Ved siden af sin konsulentvirksomhed er Mikkel Offenberg ansat som digital konsulent på en folkeskole i København. Det betyder, at han har fingeren på pulsen i forhold til den virkelighed, som udspiller sig blandt slutbrugerne og interessenterne.

Mikkel Offenberg går altid i dialog med kunden, så opgaven bliver løst med udgangspunkt i de specifikke ønsker og behov.