Skoler

Få hjælp til at klæde elever, lærere og forældre rigtigt på til de mange digitale muligheder og udfordringer i skolen.

• Har I behov for at styrke fagligheden og læringspotentialet i undervisningen med digitale teknologier?
  • Har I behov for hjælp til at skabe digitale undervisningsforløbsærligt tilrettelagt elever på de forskellige klassetrin?
  • Har I behov for sparring til jeres digitale retning og hjælp til at opkvalificere personalet?

Mikkel Offenberg deltager som oplægsholder på pædagogiske dage, ligesom han holder foredrag og workshops om digital dannelse og teknologiforståelse for forældre, lærere, ledelse og forvaltning.

“Jeg må endnu engang anbefale Mikkel. Han ved hvad han taler om, og han er en fremragende formidler for elever, forældre, personale og forvaltninger!

Lars Aaberg, Skoleleder, Skolen på Strandboulevarden

Med en baggrund som lærer og cand.pæd.it. har Mikkel Offenberg en unik indsigt i, hvordan man bruger digitale løsninger i grundskolen. Ved siden af sin konsulentvirksomhed er Mikkel Offenberg ansat som digital vejleder på en folkeskole i København. Det betyder, at han har fingeren på pulsen i forhold til den virkelighed, som udspiller sig blandt elever, lærer og ledelse.

Mikkel Offenberg går altid i dialog med skolerne, så opgaven bliver løst med udgangspunkt i de specifikke ønsker og behov.