Kom godt igang med Ipads i tosprogsundervisningen

Kom godt igang med Ipads i tosprogsundervisningen er Den Digitale Skoles undervisningsforløb til at udnytte iPads som redskab i tosprogsundervisningen. IPads kan spille en væsentlig rolle i tilegnelsen af nye sprog. Det være sig gennem fonetisk træning i et sikkert miljø eller arbejdsformer, eksempelvis digital produktion, der fordrer, at sproget bruges i en sjov og naturlig sammenhæng.

Forløbet er rettet mod to-sprogede elever, der har et ekstra stort behov for at træne dansk i eksempelvis modtager klasser.

Forløbet tilbydes som en workshop til lærere alene og som en workshop/undervisningsforløb til eleverne sammen med deres lærere, hvor Den Digitale Skole står for afviklingen i samarbejde med lærerne.

• Lærere i dansk som andetsprog og lærere i modtagerklasser

Udbytte:

• Dybere indsigt i digitale værktøjers anvendelse i sprogundervisningen
  • Erfaring med en app portefølje, der kan udfoldes i en lang række sammenhænge
  • Sjove og motiverende undervisningsmetoder
  • En styrkelse af elevernes sprogfærdigheder