Udskoling

it i udskolingen

Vil I blive bedre til arbejdet med IT i jeres udskoling og styrke elevernes digitale dannelse og faglighed?

Den Digitale Skole tilbyder bl.a. undervisningsmaterialer, der tager udgangspunkt i eleverne i udskolingens medievirkelighed. I udskolingen kan man til tider føle, at løbet er kørt, hvad angår elevernes medievaner, men det er ikke tilfældet. Eleverne vil ofte været meget teknisk kompetente uden nødvendigvis at være reflekterede over deres mediebrug. Det betyder, at de unge skal rammes, hvor de er – de skal arbejde kritisk og analytisk med de digitale medier, der for mange er blevet en stor del af hverdagen.

Husk, Den Digitale Skole tilbyder altid at stå for hele eller dele af undervisningen i forbindelse med de undervisningsmaterialer, der tilbydes.

• Er I interesserede i, hvordan Den Digitale Skole kan hjælpe jeres udskoling? Ring: 29 766 877

Produkter i denne kategori