Virksomheder

Få hjælp til at designe og udrulle digitale løsninger, som er attraktive for børn på de forskellige klassetrin i grundskolen.

• Drømmer I om at nå børn i grundskolen med jeres digitale løsning?
  • Mangler I viden om, hvordan man udvikler et produkt, som er attraktivt for grundskolen?
  • Ønsker I viden om, hvordan I klæder lærerne på til at bruge jeres digitale løsning?

Mikkel Offenberg har hjulpet de største virksomheder i Danmark med at udvikle og kvalitetssikre spilplatforme, apps og andre digitale løsninger til børn i grundskolen.

“Mikkel har, med sin dybe indsigt på skoleområdet, bidraget til udvikling og kvalificering af digitale dannelseskampagner rettet mod målgruppen i grundskolen. Mikkel har medvirket til at vi har kunnet fastholde et høj faglig niveau i vores samarbejde med Telenor om udvikling af tiltag til deres #digitalpænt indsats”

David Brandenhoff, Managing Partner, Format-Agency

Med en baggrund som lærer og cand.pæd.it. har Mikkel Offenberg en unik indsigt i, hvordan man bruger digitale løsninger i grundskolen. Han kender elevernes digitale kundskaber på de forskellige klassetrin og har en unik viden om, hvordan I gør jeres digitale løsning attraktiv for ledelse, lærere og elever.

Ved siden af sin konsulentvirksomhed er Mikkel Offenberg ansat som digital konsulent på en folkeskole i København. Det betyder, at han har fingeren på pulsen i forhold til den virkelighed, som udspiller sig blandt slutbrugerne og interessenterne.

Mikkel Offenberg går altid i dialog med kunden, så opgaven bliver løst med udgangspunkt i de specifikke ønsker og behov.